Ben je ZZP'er en ben je altijd weer op zoek naar goede freelance opdrachten? Dan is het wellicht een idee om je aan te sluiten bij Younited. Daar vind je veel freelance opdrachten voor iedere ZZP'er. Het is een platform voor alle freelancers, in welke richting je ook werkt. Ben je jurist of bouwvakker, ben je zorgprofessional of blogger? Je vindt via dit platform de leukste freelance opdrachten die helemaal in jouw straatje passen. Ook kun je contact leggen met andere freelancers om van elkaar te leren en misschien zelfs om samen te werken wanneer een opdracht te groot is of maar deels past bij jouw expertise.

Freelance opdrachten vinden valt vaak nog niet mee

Om je agenda te vullen met goede freelance opdrachten kun je gaan netwerken tot je een ons weegt. Maar dat levert lang niet altijd wat op. Daarbij kosten al die netwerkborrels en -lunches veel tijd. Tijd die je veel liever zou vullen met leuke freelance opdrachten. Natuurlijk is netwerken goed om jezelf in de picture te zetten, maar je kunt wanneer je je aansluit bij een platform als Younited kost dat netwerken je een stuk minder tijd. Je kunt dan selectiever zijn met bepalen welke netwerkmeetings je live wilt bijwonen.

Ook een fijn platform voor opdrachtgevers

Younited is ook een fijn plaform voor opdrachtgevers. Je kunt hier heel gericht zoeken naar de juiste freelancers voor jouw klus. Je kunt kiezen uit verschillende disciplines en zo precies die freelancer vinden die perfect past bij jouw klus. Je hoeft niet heel uitgebreid te omschrijven wie je zoekt, maar het is wel heel handig om dat wel te doen. Hoe beter je aangeeft welke professional je zoekt, hoe groter de kans is dat alleen de juiste personen reageren op jouw freelance opdrachten.

Leer van elkaar

De ene ondernemer is de andere niet. Je kunt daarom veel van elkaar leren op het gebied van ondernemen. Waar de ene ZZP'er uit een familie komt waar al generaties lang ondernemers worden voortgebracht, komt de andere ondernemer uit een familie van mensen die altijd veilig in loondienst hebben gewerkt. En dat geeft de een een voorsprong en de ander misschien wel een achterstand. Ondernemen is, op zich, niet moeilijk, maar het is wel heel fijn om te kunnen sparren met mede-ondernemers. Je leert dan altijd weer van elkaar en zo wordt iedereen er een beetje beter van. Tips en tricks kunnen worden uitgewisseld via het platform.