Heb jij geen ervaring met het inrichten van een woning? Dan kan interieuradvies jou hier een handje bij helpen. Zelf je woning sfeervol stylen, is namelijk niet gemakkelijk. Gelukkig kun je door middel van deze tekst, straks jouw eigen interieur stylen! Het is belangrijk om te beginnen met het kiezen van de stijl die jij toe gaat passen in je woning. Er zijn 8 verschillende woonstijlen die jij kunt toepassen. Dit zijn ze:

  • Industriële woonstijl

  • Landelijke woonstijl

  • Modern/ design woonstijl

  • Retro woonstijl

  • Scandinavische woonstijl 

  • Bohemian woonstijl

  • Botanische woonstijl 

  • Romantische woonstijl

Zoals je leest, zijn er een hoop woonstijlen, maar welke woonstijlen vind jij interessant? Hier kun je gemakkelijk achter komen! Pak de schaar en de lijm er maar bij, want je kunt eerst een moodboard maken! Door het maken van een moodboard, weet je binnen enkele minuten welke stijl jou het meest aanspreekt. 

 

Een industriële woonstijl, hoe maak je dit sfeervol

Heb jij een moodboard gemaakt en is hier de industriële woonstijl uitgekomen? Dan is het van belang om te kijken naar hoe je deze stijl sfeervol maakt. Deze stijl is over het algemeen erg kaal en strak. Hierdoor krijgt de woning minder snel een prettige sfeer. Gelukkig kun je snel een industriële woonstijl sfeervol maken, dit doe je door planten toe te voegen aan het interieur. Planten zorgen voor de juiste styling binnen jouw interieur. Ben jij op zoek naar grote subtropische planten? Kijk dan eens naar de Strelitzia plant. Dit is een prachtige plant die je goed kunt matchen met de industriële woonstijl. 

 

Elke stijl is sfeervol te maken met planten

Hoe moeilijk dit ook kan klinken, elke stijl is te matchen met planten. Planten brengen namelijk snel meer sfeer in de woning. Hierdoor kun je optimaal genieten van de woning en kun je ook nog eens de juiste sfeer creëren. Natuurlijk is het wel belangrijk om te kijken naar planten die goed bij jouw woonstijl passen. Zo past de plant Monstera goed bij de retro woonstijl. In een retro woonstijl, wordt namelijk vaak met donker hout gespeeld. Wil jij de Monstera aankopen? Dan doe je dit gemakkelijk online!

 

Planten aankopen, doe je tegenwoordig snel online

Wil jij planten kopen voor in je woning? Dan kun je kijken voor een aantal planten via het internet. Via het internet vind je verschillende soorten planten die zeker goed bij jou in het interieur passen. Hierdoor kun je optimaal genieten van de juiste woonstijl, met de juiste decoratie!